Lördag 26 Nov 2016
16.11.26 12:24

2000m rodd

1'991m
Tid
10:51
Tempo
2:44/500m
Watt
88w
Kalorier
103kcal
Onsdag 16 Nov 2016
16.11.16 13:23

2000m rodd

1'993m
Tid
10:56
Tempo
2:45/500m
Watt
82w
Kalorier
101kcal
Tisdag 21 Jun 2016
16.6.21 3:22

2000m rodd

1'995m
Tid
09:58
Tempo
2:30/500m
Watt
115w
Kalorier
108kcal
Fredag 17 Jun 2016
16.6.17 9:21

2000m rodd

1'995m
Tid
09:45
Tempo
2:27/500m
Watt
117w
Kalorier
110kcal
Lördag 4 Jun 2016
16.6.4 23:20

2000m rodd

1'996m
Top 3
1
Tid
09:19
Tempo
2:20/500m
Watt
135w
Kalorier
113kcal
Tisdag 31 Maj 2016
16.5.31 23:17

Slumsvik - Limmared, banvallen

Top 3
3
Distans
10km
Höjdmeter
62m
Tid
37:53
Hastighet
16.49km/h
Kalorier
284kcal
17:12
17:49
Workout map
Tisdag 31 Maj 2016
16.5.31 23:14

Limmared - Slumsvik, banvallen

Top 3
1
Distans
10km
Höjdmeter
60m
Tid
36:56
Hastighet
16.85km/h
Kalorier
277kcal
14:24
15:01
Workout map
Lördag 28 Maj 2016
16.5.28 13:18

2000m rodd

1'995m
Top 3
1
Tid
09:21
Tempo
2:21/500m
Watt
138w
Kalorier
113kcal
Torsdag 26 Maj 2016
16.5.26 6:17

2000m rodd

1'994m
Top 3
1
Tid
09:29
Tempo
2:23/500m
Watt
134w
Kalorier
111kcal
Onsdag 18 Maj 2016
16.5.18 23:30

Korv i briochebröd

Ända sedan jag såg att min lokala Willysbutik hade egna briochebröd till hamburgare så är dom dom enda hamburgebröden jag köper numera, så såklart blev jag positiv överraskad när dom hade börjat med brioche-korvbröd också, så köpte ett paket häromdagen Knaperstekte lite bacon, köpte lite bostongurka också, brukar vanligtvis inte ha det på korv men var sjukt sugen på det denna gången, sen stekte två chorizokorvar, tyvärr blev jag lite besviken när jag öppnade korvbrödspaketet, brödet var skuret på fel håll, jag köpte ju dom för att dom var stora så att jag kunde få plats med stora korvar plus lite tillbehör, hade dom varit skurna från rätt håll så hade detta varit möjligt MEN dom har skurit brödet, inte från det hållet som skulle ge ett djupt snitt utan istället från hållet som bara ger ett grunt snitt, så inte fan fick det plats mer tillbehör för det & korven ligger ju då ovanpå brödet istället för i brödet Brioche är ett väldigt skört bröd också så egentligen hade jag viljat öppna upp brödet rejält & sen grillat insidan i ugnen, MEN eftersom brödet var skuret från fel håll så gick det inte öppna upp som korvbröd brukar göra, så brödet snarare bryts än öppnas upp, så jag fick hoppa över ugnen, hade bara blivit rostat på utsidan tack vare det, riktigt synd, riktigt gott med briochebröd men gick såklart sönder eftersom det var skuret på fel håll, det lilla oskurna som var kvar efter snittet var ju såklart inte tillräckligt starkt för att hålla upp korven så naturligtvis trillade allt innehåll ut från botten av brödet när man åt det & undersidan av brödet gick sönder Garant, gör om, gör rätt