Lördag 20 Feb 2016
16.2.20 23:24
Nybakade frallor
Alltså, det är egentligen inte något fel på smaken men dom blir ganska kompakta för ovanstående "skåror" lixom försvinner inte när man rullar dom, dom klippar inte riktigt ihop sig så man får rulla rätt hårt för att få bort som "skårorna", tyvärr resulterar det i en kompakt deg då jästen inte orkar resa upp degen så bra igen under andra jäsningen, jag misstänker att min deg är snäppet för torr, får försöka igen imorgon med snäppet mindre mjöl
Men jao, smaken var okej iaf, morsan var snäll & köpte en västerbottenost till mig, lyx, sen på med lite rödlök, gurka & bladspenat, älskar när brödet är lite halvljummet så smöret smälter & osten halvsmälter ;)
Måste komma ihåg att vara lite noggrannare med äggstanningen eller vad man nu kallar det, för ser konstigt ut när området där äggstanningen är gyllenbrun medan resten har lite blek färg