Måndag 7 Jul 2014
14.7.7 17:59

Ännu lyxigare lyxig omelett

Alltså, oftast när jag gör omelett så brukar jag bara hacka upp grönsakerna ganska grovt å kasta in, men denna gången skar jag upp grönsakerna julienne, det är ett ganska bra sätt att få lite ingredienser att se mycket ut. I vanliga fall hade min grönsaks mängd inte sett så mycket ut men samma mängd uppskuret julienne så är det ett mycket större berg av grönsaker. Brukar fräsa på grönsakerna ihop med baconet i vanliga fall men denna gången så frästa jag på grönsakerna på hög värme i olja först, typ i wok stil. Tack vare julienne så är hela omeletten helt proppfull av grönsaker, i vanliga fall är det ju bara lite paprika bitar lite här å var men ja, nu ser det rejält ut fastän jag använda samma eller tom mindre mängd grönsaker än jag brukar. Sådär ja, färdig, massa paprika, purjolök, bacon & ädelost