Tisdag 19 Dec 2017
2017-12-19 21:28:44

Korv med bröd

Det har blivit ganska mycket korv med bröd dom senaste dagarna, innan har det blivit Scan/ICA chorizo korvar men det är "slit & släng" korvar, inget speciellt, köttet är bara malet ner till en konstig massa & dom har ett hårt & segt skinn, absolut inget märkvärdigt alls, så idag fick det bli lite roligare korvar Köpte ett paket med "LA DISPENSA DI NONNA ELIDE" salsiccia korvar igår, har tidigare köpt Ingemar Johansson korv som har varit riktigt gott, malet ner till riktiga köttbitar, sen packat i vad som verkar vara naturskinn, eller åtminstone väldigt snarlikt naturskinn, så när jag var på Willys igår så hittade jag dessa som liknade Ingemar Johanssons korvarna, även dessa med naturskinn, så mycket godare med riktigt skinn istället för det tjocka & sega som Scan & ICA:s tjock-korvar har Dessa var riktigt goda, är ju egentligen inte så jättemycket säregen smak men det behövs inte, ett välsaltat kött & grovt malet kött ger en riktigt god korv ändå Gillar Willys/Garants brioche bröd, speciellt till hamburgare, MEN när det gäller korvbröden så är dom skurna på fel håll, man får knappt i något i dom, snittet skall ju vändas 90-grader vilket skulle resultera i en mycket större öppning för stora korvar Dessa korvarna var i storleksklassen mellan vanlig "dennis"-korv & tjock-korv, men ändå fick dom knappt plats, riktigt synd för det går ju inte få i så mycket tillbehör, hade gärna slängt på lite surkål eller karamelliserade lökar & paprikor, men knappt att bostongurkan fick plats idag