Söndag 1 Apr 2012
12.4.1 13:04
Håller på och gör “pulled pork” igen
Fasen, är ju inget annat än mat på denna sidan nuförtiden, aja, skit samma.
Jag gjorde ju pulled pork i förra veckan och nu var det dags igen, köpte ju 2st karrébitar för ett tag sedan när det var extrapris.
Idag blir det dock en annan version, förra gången var det massa krydda bara, sen in i ugnen, typ en “torr” version av pulled pork som jag sen fräste på lite extra på pannan tillsammans med marinad.
Idag kryddade jag hela biten, stekte på alla sidor i stekpannan, lade köttet i en kastrull, hällde på en blandning av ketchup/tacosås/socker över köttet, och på med lite lökbitar. Så detta blir en lite mer tomatig pulled pork, man skall ju ta upp köttet från grytan sen och dra sönder köttet i småbitar med gafflar, samma som jag gjorde förra gången, men denna gången skall köttet tillbaka ner i blandningen som är kvar i kastrullen efter man dragigt isär köttet. Får se hur detta blir, tänkte lägga köttet i hamburgebröd och taco sen, med lite grillsås osv, testa lite olika, får se vilket som blir godast :P
Detta är väldigt poppis i staterna, många kör i grillen, skulle jag med vilja göra men orkar inte rengöra grillen nu och det tar 4 timmar, orkar inte springa fram och tillbaka till grillen och kolla så tempen är rätt stup i kvarten.
979 visningar #Pulled pork